Wednesday, April 15, 2009

hari yg cukup meletihkan...

aku xthu mcm mane nk mulakan blog aku ari nie....
emm ok aku dah dpt idea...mula2 aku nk share pasal liga juara-juara eropah....liverpool vs chelsea....ia satu perlawanan yang memang hebat walaupun kedua2 pasukan tanpa captain pasukan masing2...liverpool menpamerkan aksi yang cukup menakjubkan pada babak pertama dan mendahului 2-0....entah kenape n mengapa apabila masuk second half benteng liverpool sedikit goyang dan ini menberi kelebihan kepada chelsea untuk mencari peluang menghasilkan gol...dan mereka berjaya...tahniah kpd chelsea dan liverpool....2 pasukan yang memang menakjubkan....dan semoga berjaya chelsea apbila bertemu dgn barcelona yang menpamerkan kelas tersendiri dgn menewaskan bayern munich...dan itu saje la tentang bola sepak....
skrang aku kena fokus kpd final exam plak yg akan aku duduki....paper pertama ialah paper elektrik magnet...esok ada la paper elektrik magnet....1 paper yg cukup susah subject...klu nk diikutkan aku telah byk stdy(hahaha)...budjet stdy hard.....so aku harap aku boleh jawap jer paper nie.....aku pn harap korang doa2 kan aku la ek....sebab nie paper 3 kredit...klu paper 1 kredit aku xla risau sgt.....bukan la smpai xrisau lngsng.....smpai disini la aku menulis blog untuk hari ini,,,,,,aku kena p stdy plak...ok...bye......

3 comments:

i'm the girL said...

so... how about your paper tuh?
dapat jawab dengan jaya nya x? :p

luqman@keme said...

dgn sukses nyer...
time kasih cik aziah....

smithe said...

hello friend .. learn what it must start from the first to learn the task as a business without capital .. I walk the road towards the internet to find the plane of friendship and exchange ideas in running a business without capital, what friends know about business without capital? (There is an expectation on ourselves, to be a leader. "Sami H Tutuhatunewa").