Sunday, April 12, 2009

hari pertama

haloo dan salam kepada semua....
ini lah kali pertama aku menulis blog...
tidak pernah terlintas sama sekali dalam hidup aku untuk menulis blog....
tetapi setelah membaca blog orang lain hati aku terdetik untuk menulis blogs sendiri...
dan impian aku itu tercapai...
Alhamdullilah.....
............................
hari ini iaitu ari ahad....
memang hari yang cukup menbosankan.....
aku dah cukup letih stdy subject elektrik magnet nie....
aku harap2 sgt aku boleh dapat b+ untuk maintainkan cgpa aku.....

4 comments:

i'm the girL said...

i'm the man???

ahaks macam biasa dengar je... org letak i'm the girl, die pon nak letak i'm the man k... :p

neway welcome to blogging world...

MenGZzz said...

update lagi update lagi...!!

luqman@keme said...

ade2 je cakap kite tiru die...
klu thu die tulis title im the girl kite xtulis dah im the man la...
hahah

luqman@keme said...

ok meng...
t aku update la...